COVID-19: langere levertijden, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

New
Amoy Oyster Sauce 555g / 淘大 纯味蚝油 555克
Traditioneel wordt oestersaus uit de Kantonese keuken gemaakt door bouillon, getrokken van oesters, zolang in te koken tot dat er een dikke bruine saus overblijft. Daaraan worden meestal nog wat ingrediënten toegevoegd, voornamelijk voor de houdbaarheid, kleur en textuur. Tegenwoordig wordt oestersaus gedeeltelijk gemaakt van oesterextract. Om een diepere kleur te krijgen en meer smaak toe te voegen wordt er bijvoorbeeld sojasaus gebruikt. Oestersaus heeft licht vissige zoete smaak met een vleugje zeezout.
Oestersaus wordt vooral in de Kantonese keuken gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen. Oestersaus is een onmisbaar sausje. Het kan overal toegepast worden: zowel als marinade als ook als woksaus. Het kan als op het laatst toegevoegd worden aan roerbakgerechten met groente, vlees of vis.
  • Artikelnummer: 24020
  • In voorraad

Normale prijs: 2.79

Special Price 1.39

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Water, Suiker, Zout, Gemodificeerd Maiszetmeel, Oesterextract (2.2%) (Oesterextract (Water, Oester), Zout, Water, Smaakversterker: E621) (bevat Weekdieren), Smaakversterker: E621, E631, E627, Kleurstof: karamel (E150c), Smaakstoffen.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 541 kJ / 127 kcal
  • Vetten 0.6 g
  • Koolhydraten 30 g
  • Suikers 27 g
  • Eiwitten 0.6 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.