Bai Wei Zhai Seasoning For Boiled Fish 180gr / 百味斋水煮鱼浓缩调料 180克
Seasoning sauce for boiled fish is een kruidenmengsel in pastavorm op basis van chili, water, soja olie, tuinbonenpasta, tarwe, gember, knoflook, zout, specerijen en wat ingrediënten voor smaak behoudbaarheid. Het is een vrij pittige saus vanwege de chili en verschillende pepers. Het is een favoriet recept uit Sichuan in China.
Seasoning sauce for boiled fish wordt gebruikt als bouillonbasis voor pittige visgerechten. Om de smaak van de seasoning sauce helemaal tot zijn recht te laten komen is het aan te raden om de kruidenpasta eerst met wat olie heet te bakken alvorens water toe te voegen. Het visgerecht verkrijgt door de pittige bouillon een heerlijke smaaksensatie.
  • Artikelnummer: 51375
  • In voorraad
2.65

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Chili, Soja ( Water, Tuinbonen, Tarwe), Plantaardige Olie, Zout, Gember, Knoflook, Kruiden, Smaakversterker (E621), Conserveermiddel (E202).

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 753 kcal / 3162 kJ
  • Vetten 9.3 g
  • Koolhydraten 19.1 g
  • Suikers 1.82 g
  • Vezels 5.8 g
  • Eiwitten 5.1 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.