Lee Kum Kee Fish&Cilantro Soup Base for Hot Pot 50g / 李锦记 香茜鱼片火锅上汤 50克
  • Artikelnummer: 28195
  • Herkomst: Hongkong (China)
  • In voorraad
2.90

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Lee Kum Kee Fondue Soep Basis (Vis en Koriander Smaak) / Soup Base for Fish & Cilantro Hot Pot


Ingrediënten: 


Water, Zout, Smaakversterkers (E621, E627, E631), Maïssiroop, Vis, Koriander, Smaakstof (bevat Smaakversterker E635), Suiker, Gemodificeerd Maïszetmeel, Sesamolie, Kruiden, Knoflookpoeder, Stabilisator (E415).


Het bevat ook Vis, Tarwe, Soja en van nature aanwezig Sulfiet.


Ingredients: 


Water, Salt, Flavour Enhancers (E621, E627, E631), Corn Syrup, Fish & Cilantro Flavourings (Contains Flavour Enhancer E635), Sugar, Modified Corn Starch, Sesame Oil, Spices, Garlic Powder, Stabilizer (E415).


Contains Fish, Wheat, Soybeans, naturally present Sulphites.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 90 kcal / 378 kJ
  • Vetten 1g
  • Koolhydraten 15g
  • Suikers 7g
  • Vezels 0g
  • Eiwitten 6g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.