COVID-19: bezorgvertraging, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Mong Lee Shang Ground Fried Fish 200g / 台湾 万里香鱼松 200克
Ground fried fish is gemaakt van Tonijn. Het visvlees wordt gestoofd met de mengsel van sojasaus en wordt vervolgens gedroogd in de oven. Het wordt gepureerd en geslagen tijdens het volledig droog koken in de wok. Bijkomende smaakmakers worden meestal toegevoegd terwijl het mengsel wordt gebakken. Het visvlees krijgt uiteindelijk licht pluizige textuur.
Ground fried fish wordt gebruikt als een topping voor bijvoorbeeld tofu, sushi, noedel, rijst en rijstpap. Tevens wordt het ook gebruikt als vulling voor broodjes en gebak.
  • Artikelnummer: 24460
  • Herkomst: Regio Taiwan
  • In voorraad
10.49

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Tonijn 60% (140 g tonijn per 100 g), suiker, Plantaardige Olie, Erwtenmeel, Sojsaus (Soja, Granen, Zout, Suiker), Zout.


Bewaar condities: Droge & koele plaats.


Na opening koel bewaren.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 2020 kJ / 481 kcal
  • Vetten 20.6 g
  • Koolhydraten 39.3 g
  • Suikers 25.3 g
  • Vezels 3.86 g
  • Eiwitten 34.6 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.