Belangrijke veiligheidswaarschuwing voor Parbochef Parboiled Rijst. Klik hier voor meer informatie >

Do Do Frozen Mushroom Seafood Ball 200g 香菇海鮮丸
Frozen mushroom seafood ball is gemaakt op basis van onder andere vis, inktvis en paddestoelen. Vis en inktvis worden eerst fijngemalen en daarna een tijdje gestampt zodat de eiwitstructuur verandert, waardoor het mengsel elastisch en tegelijktijd ook luchtig en zacht wordt. Daarna worden er onder andere maïszetmeel en/of tapioca zetmeel en smaakmakers toegevoegd. In de Aziatische keuken is mushroom seafood ball erg populair vanwege de smaak en bereiding in talloze variaties.
Frozen mushroom seafood ball kun je veelzijdig bereiden. Deze kant-en klare balletjes hoef je ze alleen maar op te warmen: bijvoorbeeld in een noedelsoep. Je kunt ze ook op een satestokje prikken om te grillen, barbecue, hotpot (Chinese fondue) of gourmet. Eventueel kleiner snijden en meewokken in een wokgerecht.
  • Artikelnummer: 41705
  • Land: Singapore
  • In voorraad
3.85

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Visvlees 57%, (Nemipterus Japonicus), Inktvis Vlees 20% (Sepia Lycidas), Water, Gemodificeerd Zetmeel, Palmolie, Paddenstoel 2.5% (Lentinus Edodes), Zout, Smaakversterker: E621, Suiker, Zwarte Schimmel (Auricularia Auricula Judae), Aroma.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 546 kJ / 130 kcal
  • Vetten 3.5 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Suikers 1 g
  • Eiwitten 13 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.