Do Do Rectangle Fish Cake 500g
Rectangle fish cake is gemaakt op basis van ondere andere vis en knoflook in cakevorm. Vissen worden eerst fijngemalen en daarna een tijdje gestampt zodat de eiwitstructuur verandert waardoor het mengsel elastisch en tegelijktijd ook luchtig en zacht wordt. Daarna worden er onder andere maïszetmeel en/of tapioca zetmeel en smaakmakers toegevoegd. Als laatst worden ze licht gefrituurd. In de Aziatische keuken is Rectangle fish cake erg populair vanwege de smaak en bereiding in talloze variaties.
Rectangle fish cake kun je veelzijdig bereiden. Deze kant-en klare viscake hoef je ze alleen maar op te warmen: bijvoorbeeld in een ( laksa) noedelsoep. Je kunt ze ook gourmetten en eventueel kleiner snijden en meewokken in een wokgerecht.
  • Artikelnummer: 43182
  • In voorraad
5.49

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Visvlees 47% (Nemipterus Japonicus), Water, Maiszetmeel, Tapioca Zetmeel, Zout, Suiker, Smaakversterker E621, E635, Knoflook.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 378 kJ / 90 kcal
  • Vetten 1.5 g
  • Koolhydraten 10 g
  • Suikers 0 g
  • Eiwitten 7 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.