Do Do Tofu Fish Cake 200g
Tofu fish cake is gemaakt op basis van onder andere vis en tofu/tahoe in cakevorm. Vissen worden eerst fijngemalen en daarna een tijdje gestampt zodat de eiwitstructuur verandert, waardoor het mengsel elastisch en tegelijktijd ook luchtig en zacht wordt. Daarna worden er o.a maïszetmeel en/of tapioca zetmeel en smaakmakers toegevoegd. Als laatst worden ze licht gefrituurd. In de Aziatische keuken is tofu fish cake erg populair vanwege de smaak en bereiding in talloze variaties.
Tofu fish cake kun je veelzijdig bereiden. Deze kant-en klare tofu/tahoe viscake hoef je ze alleen maar op te warmen: bijvoorbeeld in een (Thaise) curry of noedelsoep. Je kunt ze ook op een satestokje prikken om te grillen, barbecue, hotpot (Chinese fondue) of gourmet. Eventueel kleiner snijden en meewokken in een wokgerecht.
  • Artikelnummer: 19148
  • Land: Singapore
  • In voorraad
2.75

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Visvlees 36% [Nemipterus Japonicus, Suiker, Eiwitpoeder, Stabilisator: (E450, E451, E452)], Water, Tofu 21% (Soja, Water, Stollingsmiddel: E516, Zout), Kleurstof: E170, Tarwezetmeel, Gemodificeerd Zetmeel, Suiker, Zout, Smaakversterker: E621, Aroma.


Allergie Informatie: Voor allergenen, zie ingredient in het vet.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 378 kJ / 90 kcal
  • Vetten 2 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Suikers 1 g
  • Eiwitten 8 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.