Do Do Cuttle Fish Ball 200g
Cuttle fish ball is gemaakt op basis van onder andere vis, inktvis, palmolie en tapiocameel. Vis en inktvis worden eerst fijngemalen en daarna een tijdje gestampt zodat de eiwitstructuur verandert, waardoor het mengsel elastisch en tegelijktijd ook luchtig en zacht wordt. Daarna wordt er onder andere maïszetmeel en/of tapioca zetmeel en smaakmakers toegevoegd. In de Aziatische keuken is cuttle fish ball populair vanwege de smaak en bereiding in talloze variaties.
Cuttle fish ball kun je veelzijdig bereiden. Deze kant-en klare balletjes hoef je ze alleen maar op te warmen: bijvoorbeeld in een (Thaise) curry of noedelsoep. Je kunt ze ook op een satestokje prikken om te grillen, barbecue, hotpot (Chinese fondue) of gourmet. Eventueel kleiner snijden en meewokken in een wokgerecht.
  • Artikelnummer: 23060
  • In voorraad
3.09

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Visvlees 43% [Nemipterus Japonicus, Suiker, Eiwitpoeder, Stabilisator: E450, E451, E452], Inktvis Vlees 32% (Sepiella Inermis), Water, Palmolie, Maiszetmeel, Tapioca Zetmeel, Suiker, Zout, Smaakversterker: E621, Aroma.


Allergie Informatie: Voor allergenen, zie ingredienten in het Vet.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 630 kJ / 150 kcal
  • Vetten 5 g
  • Koolhydraten 12 g
  • Suikers 2 g
  • Eiwitten 12 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.