JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
*This amount includes VAT but excludes shipping costs.Free shipping on orders over €39,- in the Netherlands, Belgium and Germany!
Cart Subtotal: 0.00*
Rating 9.1 out of 10, based on 18054 customer reviews
PLEASE NOTE: our return policy has been changed, click here for more information
Kurakkan flour, also known as ragi flour or finger millet flour, is made by grinding up the whole ragi grain (red millets) to get a fine powder. It is a great gluten-free substitute for wheat flour and is considered as a very healthy ingredient, as it contains a rich amount of nutritious vitamins and minerals.
Kurakkan flour can be used to make various recipes such as bhakri or roti flatbreads, idli, vada, dosas, puddings, porridges, and papads.
Regular Price: 3.38
Special Price 1.45
This makes us unique:
See more benefits
9.1
18054 reviews
10/10
Ik heb Rietsuiker besteld om een geode taart te maken, en het eindresultaat is fantastisch! Heel blij mee. meteen extra besteld voor de komende bestellingen, dank jullie wel voor de goede service en snelle verzending
Caroline
de bestellingen worden altijd supersnel geleverd. Als er eens een keertje iets niet goed loopt wordt hier direkt werk van gemaakt en de produkten zijn ook van een goede kwaliteit. Jammer dat er geen versprodukten naar Duitsland gestuurd kunnen worden.
Ton van Osch