COVID-19: langere levertijden, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Mangodessert met sagoparels

Bereidingstijd: 45 minuten


Aantal porties: 3



DIT HEB JE NODIG

  • Blender
  • 400g diepvriesmango
  • 1 verse mango

Sago:

  • 1 liter water
  • 3 el sagoparels
  • 9 el kokosmelk voor desserts

BEREIDINGSWIJZE


Kook 1 liter water in een pan. Zodra het water kookt, voeg je de sagoparels toe. Draai het vuur naar middenlaag en kook de sagoparels gedurende 10 minuten. Zet het vuur uit en laat het 10 minuten nagaren met de deksel op de pan. De sagoparels zijn klaar als ze transparant zijn. Spoel de parels af met koud water en laat ze uitlekken in een vergiet. Zet opzij.



Pureer de diepvriesmango in een blender en snijd de verse mango in blokjes. Verdeel de sagoparels over de glazen kommen, giet de mangopuree erin, gevolgd door 3 eetlepels kokosmelk per kom. Leg de stukjes verse mango erbovenop.

 

  • Artikelnummer: REC446
  • In voorraad