COVID-19: langere levertijden, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Vegan pompoentaart

INGREDIËNTEN

  • 250ml Vitasoy original soy milk
  • 425g pompoen, gekookt en gepureerd
  • 120ml lichte basterdsuiker  
  • 60ml maïzena
  • ¼ tl zout 
  • 1 tl vanille 
  • 1 el pompoentaartkruiden* 
  • 1 glutenvrije en vegan taartkorst  

BEREIDINGSWIJZE


Doe de sojamelk in een grote mengkom. Voeg de basterdsuiker, maïzena, vanille en zout toe, en roer totdat het is opgelost. Voeg de pompoentaartkruiden toe, gevolgd door de pompoen. Mix goed, en giet het vervolgens in de taartkorst. Bak 40 minuten op 190 graden. Steek een mes in het midden van de taart. Als het er schoon uitkomt, is de taart klaar.



* Kruidenmix voor pompoentaart:

  • 3 el gemalen kaneel
  • 2 tl gemalen gember
  • 2 tl gemalen nootmuskaat
  • 1 tl gemalen piment
  • 1 tl gemalen kruidnagel
  • Artikelnummer: REC479
  • In voorraad