Japanese seaweed salad

Japanse zeewiersalade, ofwel chuka wakame, is een knapperige salade die vaak in Japanse restaurants wordt geserveerd. Je kunt het eten als extra hapje, voorgerecht of als bijgerecht bij bijvoorbeeld sushi. Leer nu hoe je deze heerlijke salade eenvoudig zelf maakt!


 

Ingrediënten
- Zeewier*

Optioneel
- Geroosterde sesamzaadjes*
- Sesamolie*
*Verkrijgbaar in Oriental Webshop 

Bereidingswijze
Ontdooi de zeewier in de koelkast of met verpakking in een bakje lauw water. De zeewier is na ontdooiing al direct klaar voor consumptie.

Tips om het extra lekker te maken? Voeg wat druppeltjes sesamolie en geroosterde sesamzaadjes toe.

Wil je een grotere salade? Voeg dan dungesnepen reepjes ijsbergsla toe.

Smakelijk eten! 

  • Artikelnummer: REC160
  • In voorraad
Gerelateerde producten
Shopping Cart Pixel