Langere levertijden, gewijzigde deadline voor diepvriesleveringen, en meer. Klik hier voor meer informatie >

Kikkoman Soy Sauce (Gluten Free) 250ml
Soy sauce gluten free oftewel "tamari"is gemaakt van onder andere fermenteerde sojabonen en zeezout. Deze sojasaus behoort tot de lichte sojasaus. Het wordt kort gerijpt en is daardoor lichter van kleur. Zonder toevoeging van tarwe maakt deze glutenvrije sojasaus minder zoetig, juist zoutiger en krachtiger dan de "normale" Kikkoman sojasaus.
Het wordt als smaakmaker toegevoegd aan allerlei gerechten en marinades. Tevens wordt het gebruikt als dipsaus ( sushi, sashimi), eventueel in combinatie met andere smaakmakers.
  • Artikelnummer: 42198
  • Herkomst: Japan
  • In voorraad
4.36

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Water, Sojabonen, Zout, Azijn.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 240 kJ / 57 kcal
  • Vetten 0 g
  • Koolhydraten 2.0 g
  • Suikers 0 g
  • Eiwitten 10 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.