Langere levertijden, gewijzigde deadline voor diepvriesleveringen, en meer. Klik hier voor meer informatie >

Lee Kum Kee Gluten Free Panda Oyster Sauce 510g李锦记无麩蚝油

Glutenvrije Panda-Merk Oestersaus 510g

Traditioneel wordt oestersaus uit de Kantonese keuken gemaakt door bouillon, getrokken van oesters, zolang in te koken tot dat er een dikke bruine saus overblijft. Daaraan worden meestal nog wat ingrediënten toegevoegd, voornamelijk voor de houdbaarheid, kleur en textuur. Tegenwoordig wordt oestersaus gedeeltelijk gemaakt van oesterextract. Om een diepere kleur te krijgen en meer smaak toe te voegen wordt er bijvoorbeeld sojasaus gebruikt. Oestersaus heeft licht vissige zoete smaak met een vleugje zeezout. Door zonder tarwe toe te voegen is deze oestersaus geschikt voor m ensen die gluten-intolerant zijn.
Oestersaus wordt vooral in de Kantonese keuken gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen. Oestersaus is een onmisbaar sausje. Het kan overal toegepast worden: zowel als marinade als ook als woksaus. Het kan als op het laatst toegevoegd worden aan roerbakgerechten met groente, vlees of vis.
  • Artikelnummer: 54930
  • Herkomst: Hongkong (China)
  • In voorraad
2.75

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Water, Suiker, Zout, Gemodificeerd Maïszetmeel, Oesterextract 4%, Kleurstof E150c.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 476 kJ/ 112 kcal
  • Vetten <0.5g
  • Koolhydraten 28g
  • Suikers 25g
  • Eiwitten <0.5g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.