Leung Tim Wok 12" Wood Handle Single

Deze wokpan heeft een diameter van circa 30 centimeter.

Jarenlang plezier van uw wok

Wok bij het eerste gebruik: voordat u een nieuwe wok in gebruik neemt, dient u de beschermlaag van de wok weg te branden. Zet de wok op midden-laag vuur en laat de wok in circa 15 minuten zwart branden (of op hoog vuur in circa 5 minuten).

Was vervolgens de wok met sop en heet water. De wok na schoonmaken even op het vuur plaatsen. Laat het water verdampen en wrijf altijd een laagje olie over de binnenkant.

 

Gebruiksaanwijzing: verhit voor het roerbakken de wok, voordat de olie erin gaat. De wok moet heter zijn dan de olie, zodat het voedsel niet gaat vastplakken. Maak de wok schoon met sop en heet water. Vastgeplakte voedselresten eerst afweken. De wok na schoonmaken even op het vuur plaatsen. Laat het water verdampen en wrijf altijd een laagje olie over de binnenkant.

Na een paar maanden gebruik, wordt de wok vuil door roetaanslag. Dit kunt u verwijderen door de wok langs de randen heet te stoken en wat zout aan de binnenkant te strooien. Schoon boenen, spoelen, op vuur drogen en invetten met olie.

  • Artikelnummer: 5872
  • In voorraad
19.80