COVID-19: bezorgvertraging, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Lulu Japanese Preserved Radish 500g / 绿鹿日式萝卜 500克

Japanse Geconserveerde Radijs 500g

Preserved Japanese radish oftewel takuan is ingemaakte rettich oftewel daikon. De lange witte rettich worden traditioneel eerst een paar weken in de zon te drogen gehangen tot ze slap en buigzaam zijn. Daarna worden ze maandenlang ingelegd in potten met een mengsel van onder andere zout, rijst zemelen, azijn suiker en kruiden. De textuur van de rettich worden hierdoor zacht en tegelijkertijd knapperig en de smaak is licht zoutig, zoetig en nootachtig.
Preserved Japanese radish wordt geserveerd als een bijgerechtje. Tevens wordt het ook als vulling gebruikt voor Japanse sushi of Koreaanse gimbap.
  • Artikelnummer: 83174
  • Herkomst: China
  • In voorraad
3.38

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Radijs (79.6%), Witte Suiker 16%, Zout 4%, Smaakversterker (E621), Citroenzuur (E330), Conserveermiddel (E202), Colorant (E101), Zoetstof (E951). Dit product bevat Aspartaam (een bron van Fenylalanine).

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 39 kcal / 165 kJ
  • Vetten 0 g
  • Koolhydraten 16 g
  • Suikers 13 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 1 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.