Mochi met pinda-kokosmix

Wist je dat je mochi ook kan grillen? in China, Japan en Korea leggen ze de mochi stokjes op de barbecue, waardoor ze chewy en zacht worden. Ze zijn geweldig als snack of als dessert.

Bereidingstijd: 5 minuten
Personen:

 



Ingrediënten
- 1 pak mochi skewers original flavour for BBQ*
- Barbecue bamboestokjes*

Pinda-Kokosmix
- 150 gram ongezouten pinda's
*
- 3 eetlepels suiker
- 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes*
- 2 eetlepels kokosnootvlokken*
*Verkrijgbaar bij Oriental Webshop

Bereidingswijze
1. Doe de pinda's en de suiker in een blender en maal ze fijn.

2. Schep de fijngemalen pinda's in een kom en voeg vervolgens sesamzaadjes en de kokosnootvlokken toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Bereid de mochi volgens de verpakking of leg ze direct op de grill. Grill de mochi aan beide kanten goudbruin. Bestrijk ze daarna met een laagje honing en dip ze vervolgens in de pinda-kokosmix.

Ze zijn het lekkerst als ze nog warm zijn.

Smakelijk eten! 

  • Artikelnummer: REC175
  • Herkomst: Japan
  • In voorraad