COVID-19: langere levertijden, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

New
Madam Pum Tapiocal Pearl with Taro 180g / 芋头西米椰子浆 180克

Ready in 10 minute 2 Serving


Cooking Method

  • Put 4 cup (1 litre) of water toa boil over high heat. Then addTapioca Pearl and continuecooking for 10 minuites,keep stirming until tapioca pearlturn transparent and floating.Keep stirring to avoid tapiocastick to the bottom.
  • Once tapioca pearl aretransparent,tum off the heat.Add dehydrated taro,stir and letit steep for 2miniutes. Gentlydrain the excess water and setaside to let it cool.
  • Preparing Coconut SyrupBring Coconut Powder mixedand salt with V/2 cup (125 ml. )Of boiling water,stir till mix well.Then add in the tapioca pearland taro (from 2) . Serve warm orChilied by place in the fridgeor put ice on top,if needed when serve.
  • Artikelnummer: 83839
  • Herkomst: Thailand
  • In voorraad
4.09

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Sweet coconut powder 51.75%(coconut powder,sugar), Tapioca pearl 45%(Tapioca starch,Water), Dehydrated taro 2.5%, Salt 0.75%

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.