COVID-19: bezorgvertraging, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

SSF Buckwheat Noodle 225g 新順福蕎麥面
Buckwheat noodle oftewel soba is gemaakt van o.a tarwemeel, boekweitmeel en zout . In de Japanse keuken wordt buckwheat noodle vaak bereid vanwege de nootachtige smaak en gemakkelijke bereiding in talloze variaties.
Deze veelzijdige buckwheat noodle kun je zowel koud als warm geserveerd worden, zoals noedelsoep of als koude noedelgrecht. Breng de buckwheat noodle 4 minuten in kokend water aan het kook. Maak de noedels los tijdens het koken, vervolgens de noedels afgieten en zijn klaar voor de verdere bereiding. Voor koude noedelgerecht: de noedels afspoelen onder stromend koud water.
  • Artikelnummer: 24516
  • Herkomst: Hongkong (China)
  • In voorraad
2.28

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Tarwemeel, Boekweitmeel, Zout, Water.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 376 kcal/ 1580 kJ
  • Vetten 0 g
  • Koolhydraten 77.8 g
  • Suikers 1.9 g
  • Vezels 12.0 g
  • Eiwitten 15.7 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.