Tortillawrap met Pekingeend

Aantal porties: 2



INGREDIËNTEN

  • 2 tortillavellen
  • 300g eendenborstfilet, getrokken
  • ½ komkommer, julienne gesneden
  • ¼ rode ui, julienne gesneden
  • 30g spinazie
  • 1 knoflookteentje, gehakt
  • Snufje gember, gehakt
  • 1 el Lee Kum Kee Hoisin Sauce
  • 1 el kookolie

Marinade:

  • 1 el Lee Kum Kee Premium Oyster Sauce
  • 1 tl suiker

BEREIDINGSWIJZE


Marineer de getrokken eend 10 minuten voor het koken.



Verwarm de tortillavellen in een pannenkoekenpan of in de magnetron.



Verhit de kookolie in een wok op medium vuur. Voeg de gehakte knoflook en gember toe en roerbak totdat de smaken vrijkomen. Voeg de gemarineerde eend toe aan de pan en kook grondig. Zodra het gaar is, zet je het opzij.



Leg de spinazie, getrokken eend, rode ui en komkommer op de tortilla, met de hoisinsaus erbovenop. Vouw de tortillawrap op en serveer.

  • Artikelnummer: REC475
  • In voorraad