Japanese Delight

Romige milkshake met daarop een grote toef slagroom en gedecoreerd met je favoriete snoep en koekjes!

Voor 1-2 personen

10 minuten bereidingstijd

Foto van Japanse milkshakeIngredienten:

Slagroom:

  • 250 ml verse slagroom (koud)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 zakje klopfix

* Verkrijgbaar in onze webshop

Bereidingswijze

1. Kook de tapiocaballen volgens de verpakking.

2. Chocolade

Breek de chocolade in stukjes van gelijke grootte. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet die op een pan met lichtjes kokend water, zorg ervoor dat de onderkant van de kom het water niet raakt. Laat de chocolade zachtjes smelten en roer regelmatig om. Dip de bovenkant van een glazen beker in de gesmolten chocolade en dip vervolgens in de suikermuisjes. Zet het opzij.

3. Slagroom

Giet de slagroom in een kom en mix gedurende 1 minuut op het laagste stand. Voeg ondertussen de vanillesuiker en de klopfix toe. Zet de mixer op de hoogste stand en mix tot het goed stijf is (de slagroom is goed als het in de kom blijft zitten wanneer je deze ondersteboven houdt). Schep de slagroom in een spuitzak.

4. Milkshake

Meng de sojamelk met de matchapoeder. Giet de matchamelk in een blender en schep het roomijs erbij. Mix het goed. Schep tapiocaballetjes in een glazen beker en giet de matcha milkshake erin. Spuit daarop de slagroom en versier de milkshake met tapiocaballetjes, koekjes en snoep.

Vond je dit een leuk recept? Deel hem dan met je vrienden!

Shopping Cart Pixel