COVID-19: langere levertijden, coronamaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Gado Gado: Indische salade

Gado gado is een Indonesisch gerecht: een mix van groenten met ei en pindasaus.



Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 4



Ingrediënten

  • 340g BBQ satésauce
  • 8 gebakken tofu (tau pok)
  • 4 eieren
  • 100g taugé
  • 100g kousenband
  • 1 rode peper
  • 1 wortel
  • 1/2 spitskool
  • 1 zak kroepoek


Zo maak je het
1.  Snijd de wortel, rode peper en de spitskool in fijne reepjes. Halveer de eieren. Verwarm de satésaus in een steelpan en voeg eventueel rode peper toe voor extra pittigheid. Zet het opzij.



2. Blancheer de taugé, de sperziebonen, de spitskool en de gebakken tofu. Laat alles goed uitlekken.



3. Leg alle groenten en de satésaus in een grote kom. Meng alles goed door elkaar, verdeel de gado gado over 4 kommen en leg de eieren erop. Serveer het met kroepoek.



Smakelijk eten! 

 


  • Artikelnummer: REC166
  • In voorraad