Rendang lamspizza

Een simpel recept voor een heerlijke pizza met rendang lamsgehakt. 


Ingrediënten - voor 1 persoon

  • 1 pizzabodem Ø 14 cm
  • 250 gram lamsgehakt 
  • 100 ml water 
  • 1 ui (in plakken gesneden)
  • 1 wortel (in plakken gesneden) **
  • 200 gram mozzarella kaas **
  • 50 gram rucola **
  • 150 ml kokosnootmelk *
  • 120 gram rendang kerriepasta *
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden) *

* Verkrijgbaar in onze webshop

* Verkrijgbaar in onze fysieke winkels


Bereidingswijze

  1. Verhit 1 eetlepel olie in de pan op matig vuur, bak het knoflook samen met de uien en de wortels.
  2. Voeg vervolgens rendang kerriepasta toe.
  3. Voeg het fijngesneden lamsvlees en de kokosnootmelk toe. Laat het meekoken gedurende 3 à 4 minuten
  4. Bak het lamsvlees op matig vuur, maar laat het niet te gaar worden. Verspreid het lamsvlees over de pizzabodem en beleg het met mozzarella.
  5. Wanneer de pizza klaar is, bestrooi met pittige rucola


Vond je dit een leuk recept? Deel hem dan met je vrienden!

  • Artikelnummer: REC56
  • Herkomst: Indonesië
  • In voorraad