COVID-19: langere levertijden, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Lee Kum Kee Seas. Soy Sauce (Fish) 410ml 李锦记蒸鱼酱油
Lichte sojasaus is gemaakt van gefermenteerde sojabonen met tarwe, zout, water en gist. De lichte sojasaus wordt kort gerijpt en is daardoor lichter van kleur en smaak, maar wel zouter. Seasoned soy sauce for seafood oftewel sojasaus voor zeevruchten van LKK is een aangemaakte lichte sojasaus, subtiel op smaak gebracht met suiker en kruiden. Zo subtiel dat je niet heel erg veel verschil proeft met gewone sojasaus.
Het wordt als smaakmaker op alle mogelijke manieren in plaats van lichte sojasaus gebruikt worden. In de Kantonese keuken is het meer bedoeld voor over de gestoomde vis. Ook lekker als dipsaus bij dimsum of sashimi.
  • Artikelnummer: 23053
  • Herkomst: Hongkong (China)
  • In voorraad
2.59

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Water, Suiker, Zout, Sojabonen 10%, Tarwemeel, Gistextract (Gistextract, Zout), Kleurstof E150C, Smaakversterker E631, E627.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 510 kJ / 120 kcal
  • Vetten <0.5 g
  • Koolhydraten 23 g
  • Suikers 21 g
  • Eiwitten 7.0 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.