Pittige rivierkreeft

Toe aan iets nieuws? Probeer eens pittige rivierkreeft! Met onze smaakmakers van het merk Bai Wei Zhai tover je gemakkelijk heerlijke rivierkreeft op tafel!



Bereidingstijd: 30 minuten



Ingrediënten:

  • 600g rivierkreeft
  • Bai Wei Zhai spicy seasoning

Optioneel:

  • Uien
  • Gember
  • Shaoxing kookwijn
  • Shiitake paddenstoelen
  • Zwarte zwammen
  • Lotuswortel
  • Sesamzaad

Zo maak je het


Was de rivierkreeftjes met een kleine borstel.



Breng water aan de kook. Kook de rivierkreeftjes in circa 2 minuten gaar. Voeg eventueel wat uitjes, gember en een scheutje kookwijn toe voor extra smaak.



Haal de gekookte rivierkreeftjes uit de pan en marineer ze 15-60 minuten met de Bai Wei Zhai-smaakmaker.



Garneer met sesamzaadjes.



Variatietips:

  • Je kunt kiezen uit twee smaken. Volgens Bai Wei Zhai is de zwarte verpakking “ziek” pittig, dus wees gewaarschuwd ;) De witte verpakking is mild pittig
  • Je kunt de Bai Wei Zhai-smaakmaker ook gebruiken om eieren, paddenstoelen, zwammen en lotuswortel te marineren

  • Artikelnummer: REC265
  • In voorraad