Belangrijke veiligheidswaarschuwing voor Parbochef Parboiled Rijst. Klik hier voor meer informatie >

Squid Brand Fish Sauce Squid 725ml (Fles)
Vissaus is gemaakt van (ansjo)vis, zout en suiker. Het vocht van anjovis of andere visjes wordt door middel van maandenlang zouten en fermenteren in de zon uit de vis onttrokken. En daarom smaakt de vissaus zo sterk naar vis.
Vissaus wordt vooral in Zuid-oost Azië gebruikt, zoals in Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja en Filipijnen. Vissaus wordt beschouwd als sojasaus in de Zuid-oost Aziatische keuken. Het wordt overal toegepast, in koude en warme gerechten. Thaise en Vietnamese gerechten kunnen niet het zonder. Vissaus kan na opening buiten de koelkast bewaard worden.
  • Artikelnummer: 20287
  • In voorraad
2.89

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Ansjovis Extract  77%, Zout, Suiker.


Dit product bevat vis (Ansjovis).

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 53 kcal / 226 kJ
  • Vetten 0 g
  • Koolhydraten 2 g
  • Suikers 1.5 g
  • Eiwitten 11 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.