COVID-19: langere levertijden, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Gevulde groenten met vis

Deze groenten zijn gevuld met een mix van garnalen en vis. Heerlijk als je wat lichts wilt eten tijdens de barbecue.



Bereidingstijd: 10 minuten
Soort: Vis
Oorsprong: China
Porties: Voor 5 personen



Ingrediënten


5 puntpaprika’s


10 kleine paprika’s


5 rode pepers


5 groene pepers



Vulling


1 kg pangafilet

500g garnalen


2 lente-uien


1 tl geraspte gember


1 el oestersaus


2 tl lichte sojasaus


1 tl shaoxing rijstwijn


1 tl sesamolie


¼ tl suiker


⅛ tl gemalen witte peper


1½ el maizena


1 ei



Bereidingswijze



Stap 1: Ontdooi de pangafilet en de garnalen en dep het goed droog. Knijp eventueel met je handen het vocht eruit. Doe de pangafilet en de garnalen apart van elkaar in de blender en blend het tot een pasta.



Stap 2: Voeg de vis aan de garnalen toe en voeg vervolgens de lente-uien, gember, oestersaus, sojasaus, shaoxing rijstwijn, sesamolie, suiker, witte peper, maizena en het ei toe.



Stap 3: Meng alles goed door elkaar en maar er één grote bal van. Pak het garnalen-vismengsel met beide handen vast en gooi ter hoogte van 10 cm de bal weer terug in de kom. Herhaal dit ongeveer 50 keer. Het gooien zorgt ervoor dat het mengsel elastisch en tegelijkertijd ook luchtig en zacht wordt.



Stap 4: Snijd de paprika’s, de rode en de groene pepers in de lengte. Vul de groenten met de vulling en druk het goed aan.



Stap 5: Vul de groenten met de vulling en druk het goed aan.



Stap 6: Leg de kant met de vis-garnalenvulling naar beneden. Rooster tot ze gaar en goudbruin zijn.



Smakelijk eten!


  • Artikelnummer: REC185
  • Herkomst: China
  • In voorraad