COVID-19: langere levertijden, voorzorgsmaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Wasabisalade met knakworstjes

20 minuten bereidingstijd


Voor 2 personen



Ingrediënten:

  • ½ komkommer
  • 140 g knakworstjes
  • 1 tl olie
  • 2 el Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus
  • 2 handjes pittige blaadjes zoals rucola of waterkers
  • 2 lente-uien, fijngesneden
  • Lee Kum Kee Wasabi Sesame Dressing
  • 1 el zonnebloempitjes


Bereidingswijze:



1. Schil de komkommer in reepjes met een aardappelschiller of mandoline.



2. Dompel de knakworstjes in olie en lichte sojasaus en bak ze gedurende 3 minuten in een grillpan tot ze goed verhit zijn. Snijd ze in 3 stukken en leg ze op een bord. Voeg hier in het midden een stapeltje komkommer, blaadjes en lente-uitjes aan toe.



3. Besprenkel met Wasabi Sesame Dressing en strooi de zonnebloempitten eroverheen.

  • Artikelnummer: REC206
  • In voorraad