COVID-19: langere levertijden, coronamaatregelen en meer. Klik hier voor meer informatie >

Suree Fish Sauce 200ml 魚露
Vissaus wordt gemaakt door gefermenteerde (anjo)visjes. Zij worden eerst ingelegd in zout, op elkaar gepakt en afgesloten in vaten gedurende enkele maanden . Door de inwerking van het zout wordt de hele vis vloeibaar. Het vocht dat daaruit vrijkomt maakt men tot vissaus. Hoe langer gefermenteerd des te meer voller en lekkerder van smaak. Vissaus wordt gebruikt in allerlei Zuid-Oost Aziatische landen: Thailand en Vietnam.
Vissaus wordt vooral in Zuid-oost Azië gebruikt, zoals in Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja en Filipijnen. Vissaus is een belangrijke smaakmaker in de Zuid-oost Aziatische keuken. Door toevoeging van vissaus verkrijgt het gerecht extra smaakdiepte. Vissaus kan gebruikt worden in sauzen, dipsauzen, currygerechten en roerbakschotels. Vissaus kan na opening buiten de koelkast bewaard worden.
  • Artikelnummer: 22884
  • In voorraad
1.25

Ingredienten en voedingswaarden

Ingredienten

Water 40%, Ansjovis Extract 29%, Zout 28, Suiker 3%.

Voedingswaarden

  • Per 100g
  • Calorieen 115 kJ / 27 kcal
  • Vetten 0.0 g
  • Koolhydraten 0.0 g
  • Suikers 0.0 g
  • Eiwitten 6.7 g

Disclaimer

De Oriental Webshop doet er alles aan om te zorgen dat de informatie over de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergeneninformatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat je het product nuttigt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.