Namjai Rode kipkerrie

Bereidingstijd: 50 minuten
Personen: 4 



Ingrediënten 

  • 50g rode currypasta
  • 900g kipdrumsticks
  • 200ml kokosmelk
  • 300g krieltjes
  • Winterpeen, in blokjes gesneden
  • 1 blik babymaïs

Zo maak je het


Verhit 1 eetlepel olie in een wok (diepe pan) op matig vuur. Voeg de red curry paste toe en roer de paste goed door tot er een aromatische geur vrijkomt. Voeg daarna de kipdrumsticks toe en laat ze meebakken gedurende 10 minuten. Voeg vervolgens de krieltjes en de wortelen toe. Roer alles goed door elkaar gedurende 5 minuten.

Dek de wok af met een deksel en laat het vlees, de krieltjes en de wortelen gedurende 15 tot 20 minuten sudderen tot het vlees gaar is en groenten zacht zijn. Voeg vervolgens de babymaïs toe en laat het gedurende 10 minuten verder sudderen. Voeg tenslotte 200 ml kokosnootmelk toe, roer goed en breng alles aan de kook. Serveer met pandanrijst.



  • Artikelnummer: REC50
  • Herkomst: Thailand
  • In voorraad