Langere levertijden, gewijzigde deadline voor diepvriesleveringen, en meer. Klik hier voor meer informatie >

Tteokbokki: Koreaanse pittige rijststicks
Tteokbokki is een van de populairste street foods in Korea. Probeer het nu zelf!

Bereidingstijd: 20 minuten


Aantal personen: 4



Ingrediënten:

  • 500g rice cake sticks
  • 3 el gochujangpasta
  • 1 el chili-vlokken
  • 1 el suiker
  • 3 lente-uien (grofgesneden)
  • 4 hardgekookte eieren

Bereidingswijze:


Breng een grote pan met water aan de kook. Kook de rijststicks 2 minuten en giet het water af.

Meng de gochujangpasta, de chilli-vlokken en suiker in een kom.

Doe de saus in een verwarmde pan, voeg daarna de rijststicks en lente–uien toe. Roer voorzichtig tot het mengsel begint te koken, draai het vuur vervolgens naar middenlaag.

Blijf roeren tot dat de rijststicks zacht zijn geworden en de saus is ingedikt. Dit duurt 10 à 15 minuten.

Voeg de hardgekookte eieren toe en laat ze 1 minuut meekoken. Serveer dit warm.

  • Artikelnummer: REC164
  • In voorraad