Rapindo Frozen Daoen Salam Blad 100g

Daun salam, ook wel Indonesische laurierblad, wordt vaak gebruikt in Indonesische stoofgerechten. Hoe te bereiden? Verfrommel een of meer salamblaadjes en laat ze meestoven.

Laat je inspireren door ons recept voor nasi kuning met daun salam.

Salam blad oftewel daun salam. Het blad is een typische ingrediënt uit de Indonesische en Maleisische keuken. In combinatie met laos geeft het de specifieke smaak aan Indonesische groentegerechten zoals sayur lodeh en sayur buncis. Het blad wordt ook vaak in combinatie met sereh gebruikt. Salam blad heeft een beetje citrusachtige, licht zurige en ietswat bittere smaak.
Salam blad wordt gebruikt als specerij in de Indonesische-Maleisische en ook in de Surinaamse keuken. Ze worden toegepast in groente-, soep- en vleesgerechten. Eén of meerdere blaadjes kneuzen/verfrommelen en mee laten stoven in stoofgerechten, dan komt de smaak pas vrij.
  • 货号: 9159
  • 国家: 印度尼西亞
  • 现货
2.15

营养价值成份表

主要成份

Salam Bladeren.

免责声明

东方行网店致力于确保产品信息的准确性。 由于产品会定期改进和更新,所以产品信息如成分,营养信息,饮食信息或过敏信息可能会有改变。因此, 我们强烈建议您在使用产品之前阅读包装。 如果您有任何问题或意见,请不要犹豫联系我们的客服。