魷魚露 300ml / Fish Sauce Squid 300ml
Vissaus is gemaakt van (ansjo)vis, zout en suiker. Het vocht van anjovis of andere visjes wordt door middel van maandenlang zouten en fermenteren in de zon uit de vis onttrokken. En daarom smaakt de vissaus zo sterk naar vis.
Vissaus wordt vooral in Zuid-oost Azië gebruikt, zoals in Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja en Filipijnen. Vissaus wordt beschouwd als sojasaus in de Zuid-oost Aziatische keuken. Het wordt overal toegepast, in koude en warme gerechten. Thaise en Vietnamese gerechten kunnen niet het zonder. Vissaus kan na opening buiten de koelkast bewaard worden.
  • 货号: 37400
  • 来源地方: 泰國
  • 现货
1.35

营养价值成份表

主要成份

Fish Sauce (Squid) - 37400

Ing. Anchovy extract 77%, Salt, Sugar.

This product contains fish (Anchovy).


Dutch

Vissaus (Inktvis) 

Ingrediënten:  Ansjovis extract 77%, Zout, Suiker.


Dit produkt bevat vis (Ansjovis).


Spanish

Salsa de Pescado (Calamares)                                                    

Ingredientes: Extracto de la Anchoa 77%, Sal, Azúcar.


Este producto contiene peces (Anchoa).


German

Fischsoße (Tintenfisch)                                                 

Zutaten: Sardellen extrakt 77%, Salz, Zucker.


Dieses Produkt enthält Fisch (Sardellen).


French

Ing. Anchois extrait 77%, Sel, Sucre.


Ce produit contient des poissons (Anchois).

营养价值表

  • 每100克所含营养成份 100g
  • 热量 53 kcal / 226 kJ
  • 脂肪 0 g
  • 碳水化合物 2 g
  • 糖份 1.5 g
  • 蛋白质 11 g

免责声明

东方行网店致力于确保产品信息的准确性。 由于产品会定期改进和更新,所以产品信息如成分,营养信息,饮食信息或过敏信息可能会有改变。因此, 我们强烈建议您在使用产品之前阅读包装。 如果您有任何问题或意见,请不要犹豫联系我们的客服。