望乡四川担担面 1.82kg / Wheatsun Sichuan Dandan Noodles 1.82kg
Sichuan Dan Dan noodle is gemaakt van tarwemeel, water en zout. Dan Dan noodle is één van de meest favoriete noedelgerecht uit Sichuan in China. Het is een pittig noedelgerecht met Sichuan peper, ingelegde mosterdkool, pinda, sesamolie en knoflook als hoofdingredienten. Dit noedelgerecht vindt zijn oorsprong in 1841, uitgevonden door een straatverkoper genaamd Chan Bau Bau. Hij verkocht zijn noedels, terwijl hij ze dragend met een halve bamboestok, "dan tiu" op zijn schouder op straat liep. Vandaar de naam "Dan Dan noedel".
Deze veelzijdige Sichuan Dan Dan noodle kun je bereiden als noedelsoep, roerbaknoedel of noedels voor in de hot pot. Tevens wordt Sichuan Dan Dan noodle ook gebruikt voor koude noedelgerechten.
  • 货号: 47665
  • 现货
4.40

营养价值成份表

主要成份

四川担担面

Sichuan Dandan Noodles - 47665

Sichuan Dandan Noedels

Tallarines de Sichuan Dandan

Sichuan Dandan Nudeln

Nouilles de Sichuan Dandan

 

Ingredients / Ingrediënten / Ingredientes / Zutaten / Ingrédients:


(GB): Wheat Flour, Water, Salt


Storage condition: Cool & dry place.


(NL): Tarwemeel, Water, Zout.


Bewaarcondities: Droge & koele plek.


(ES): Harina de Trigo, Agua, Sal.


Condiciones de almacenamiento : Lugar fresco y seco.


(D) : Weizenmehl, Wasser, Salz.


Lagerbedingungen: An einem kühlen und trockenen Platz.


(F): Farine de Blé, Eau, Sel.


Conditions de stockage : Fraîches et plus à sec localité.

营养价值表

  • 每100克所含营养成份 100g
  • 热量 337 kcal / 1415 kJ
  • 脂肪 1 g
  • 碳水化合物 73 g
  • 糖份 4 g
  • 纤维 0 g
  • 蛋白质 9 g

免责声明

东方行网店致力于确保产品信息的准确性。 由于产品会定期改进和更新,所以产品信息如成分,营养信息,饮食信息或过敏信息可能会有改变。因此, 我们强烈建议您在使用产品之前阅读包装。 如果您有任何问题或意见,请不要犹豫联系我们的客服。