Kai Tak Pandan Lontong Heel 125g

Lontong rijst is kleefrijst verpakt in geperforeerde zakjes. Breng ruim water aan de kook. Doe de zakjes met kleefrijst in de pan en laat de lontong circa 60 minuten gaar koken. Giet daarna het water af en laat de lontong goed koud worden. Verwijder de zakjes en snijd de lontong in plakjes of blokjes.

Pandan lontong heel is kant-en klare witte pandan rijst in geperforeerde zakje. Pandan longtong wordt geheel in de zakje gekookt. Na het koken wordt de pandan lontong uit de zakje gehaald geheel afgekoeld in plakjes of in blokjes gesneden en zo geserveerd. Pandan lontong is onmisbaar in de Indonesische keuken en wordt bij veel gerechten gegeten. Je kunt het eten bij sate, petjel en gado gado,
Pandan lontong heel wordt in zakje gekookt. Na het koken wordt de lontong uit de zakje gehaald geheel afgekoeld in plakjes of in blokjes gesneden en zo geserveerd. Het is heerlijk te combineren met bijvoorbeeld sate, gado gado of petjel.
  • 货号: 2412
  • 来源地方: 印度尼西亞
  • 现货
1.15