Kai Tak Lontong Heel (Siam) 125G

Lontong rijst is kleefrijst verpakt in geperforeerde zakjes. Breng ruim water aan de kook. Doe de zakjes met kleefrijst in de pan en laat de lontong circa 60 minuten gaar koken. Giet daarna het water af en laat de lontong goed koud worden. Verwijder de zakjes en snijd de lontong in plakjes of blokjes.

Lontong heel is kant en klaar langkorrelige witte rijstkorrels in geperforeerde zakje. Longtong wordt geheel in de zakje gekookt. Na het koken wordt de lontong uit de zakje gehaald geheel afgekoeld in plakjes of in blokjes gesneden en zo geserveerd. Lontong is onmisbaar in de Indonesische keuken en wordt bij veel gerechten gegeten. Je kunt het eten bij de sate of bij de petjel en gado gado,
Lontong heel wordt in zakje gekookt. Na het koken wordt de lontong uit de zakjes gehaald geheel afgekoeld in plakjes of in blokjes gesneden en zo geserveerd. Het is heerlijk te combineren met bijvoorbeeld sate, gado gado of petjel.
  • 货号: 2411
  • 来源地方: 印度尼西亞
  • 现货
0.50