Premium Japanse rijst oftewel sushi rijst is een witte rondkorrelige rijstsoort die van nature veel zetmeel bevat zodat deze na het koken lekker aan elkaar blijft plakken. In Japan bereid men dagelijks rijst om bijvoorbeeld sushi, onigiri of gebakken rijst te maken.
Premium Japanse rijst kun je serveren als “normale rijst”, -of af laten koelen en onigiri ervan maken: compacte vormpjes drukken met in het midden eventueel zalm en/of tonijn of iets lekkers erdoorheen.
Vermeng de afgekoelde rijst met sushi azijn om shusi's te maken.Premium Japanse rijst kun je serveren als “normale rijst”, -of af laten koelen en onigiri ervan maken: compacte vormpjes drukken met in het midden eventueel zalm en/of tonijn of iets lekkers erdoorheen.
Vermeng de afgekoelde rijst met sushi azijn om shusi's te maken.Premium Japanse rijst kun je serveren als “normale rijst”, -of af laten koelen en onigiri ervan maken: compacte vormpjes drukken met in het midden eventueel zalm en/of tonijn of iets lekkers erdoorheen.
Vermeng de afgekoelde rijst met sushi azijn om shusi's te maken.Premium Japanse rijst kun je serveren als “normale rijst”, -of af laten koelen en onigiri ervan maken: compacte vormpjes drukken met in het midden eventueel zalm en/of tonijn of iets lekkers erdoorheen.
Vermeng de afgekoelde rijst met sushi azijn om shusi's te maken.