Mae Ploy Panang Curry Paste 50g
Pangang curry paste is een kant -en klare kruidenmengsel in pasta vorm van o.a chillipeper, knoflook, citroengras, sjalotjes, laos, kaffir limoenschil, garnalenpasta en mungbonen. Thaise panang curry kennen wij beter als de Thaise rode curry en is een van de populairste gerechten uit de Thaise keuken. Het is een pittig gerecht dat snel en makkelijk te maken is. Het recept voor deze heerlijke Thaise currypasta stamt uit het zuiden van Thailand en heeft smaken uit Maleisië (Panang is een provincie in het noorden van Maleisië).
Deze kruidenmix is pittig van smaak. De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas de groenten of het vlees toegevoegd worden. Kokosmelk wordt toegevoegd om de scherpe smaak van de curry te neutraliseren. Thaise panang curry kenmerkt zich door zijn volle smaken en dikke structuur. Kokos melk wordt ook bij dit gerecht toegevoegd voor een fijnere smaak. Traditioneel wordt panang curry met eendenborst gemaakt. Maar panang curry kan ook heel goed met kip, varken, rund of grote garnalen bereid worden. Vegetariërs tofu/ tauhoe gebruiken.
  • 货号: 1141
  • 来源地方: 泰國
  • 现货
0.65

营养价值成份表

主要成份

Gedroogde Rode Chili 20.5%, Citroengras 20.0%, Sjalotten 16.5%, Zout 13.5 %, Knoflook 12.0%, Galantwuzel 7.0%, Mungbonen 4.0%, Gamelenpasta (Gamelen 83.0%, Zout) 2.5%, Kaffircitroenschil 1.5%, Koriander 1.5%, Komijn 0.5%, Peper 0.5%.

营养价值表

  • 每100克所含营养成份 100g
  • 热量 588 kJ / 139 kcal
  • 脂肪 2.3 g
  • 碳水化合物 22.2 g
  • 糖份 0 g
  • 纤维 11.3 g
  • 蛋白质 7 g

免责声明

东方行网店致力于确保产品信息的准确性。 由于产品会定期改进和更新,所以产品信息如成分,营养信息,饮食信息或过敏信息可能会有改变。因此, 我们强烈建议您在使用产品之前阅读包装。 如果您有任何问题或意见,请不要犹豫联系我们的客服。