李錦記麻辣火鍋上湯 70g / Lee Kum Kee Sichuan Hot Soup Base For Hot Pot 70g
Soup base for Sichuan hot and spicy hot pot is een kruidenmengsel gemaakt op basis van chili, Sichuan pepers, gefermenteerde sojapasta . Het is een vrij pittige recept vanwege de chili en verschillende pepers. Recept van oorsprong uit provincie Sichuan in China
Soup base for Sichuan hot and spicy hot pot wordt gebruikt om de bouillon voor Chinees fondue of noedels om smaak te brengen. Het is een bouillonbasis waarbij aangemengd moet worden met water. Soup base for Sichuan hot and spicy hot pot wordt toegepast bij fondue met vettige vleessoorten, o.a. lamvlees. Vanwege zijn pittig karakter kan deze bouillonbasis ook heel goed gebruikt worden bij andere fondue ingrediënten: glasnoedels, aardappelnoedels, chinese groente, paddestoelen, garnalen en/of gebakken tofu.
  • 货号: 28132
  • 来源地方: 香港 (中國)
  • 现货
1.05

营养价值成份表

主要成份

Lee Kum Kee Fondue Soep Basis (Sichuan Heet en Picante Smaak) / Soup Base for Sichuan Hot & Spicy Hot Pot


Ingrediënten:


Gezouten Chili Peper, Sojasaus (Water, Zout, Soja, Tarwe), Sojaolie, Gedroogde Chili Peper, Zout, Smaakversterkers (E621, E627, E631), Sichuan Pepper, Gefermenteerde Sojapaste (Water, Zout, Soja, Tarwe), Witte Suiker, Specerijen.


Bevat Soja, tarwe, van nature aanwezig sulfiet. 


Ingredients:


Salted Chilli Peppers, Soy Sauce (Water, Salt, Soybeans, Wheat Flour), Soybean Oil, Dried Chilli Peppers, Salt, Flavour Enhancers (E621, E627, E631), Sichuan Pepper, Fermented Soybean Paste (Water, Salt, Soybeans, Wheat Flour), White Sugar, Spice.


Contains Soybeans, Wheat, Naturally Present Sulphites.

营养价值表

  • 每100克所含营养成份 100g
  • 热量 546 kJ / 130 kcal
  • 脂肪 10 g
  • 碳水化合物 4 g
  • 糖份 4 g
  • 蛋白质 5 g

免责声明

东方行网店致力于确保产品信息的准确性。 由于产品会定期改进和更新,所以产品信息如成分,营养信息,饮食信息或过敏信息可能会有改变。因此, 我们强烈建议您在使用产品之前阅读包装。 如果您有任何问题或意见,请不要犹豫联系我们的客服。