大多福 日本寿司醋 500ml / Otafuku Japanese Sushi Azijn 500ml

使用广岛的天然软水制作酿造,口味甘甜醇厚,最适合用于制作寿司。

Sushi vinegar van Otafuku is een kant-en klare sushi azijn gemaakt op basis van Japanse rijstazijn en suiker. Deze sushi azijn wordt gebrouwen met de beste kwaliteit mineraal water uit de streek Kamo in Japan.
Sushi vinegar wordt gebruikt om sushi rijst op smaak te brengen. Het heeft een milde zure smaak. Om het smaak van sushi azijn zoveel mogelijk te behouden, is aan te raden de sushi azijn pas toevoegen als de gekookte sushi rijst half warm aanvoelt.
  • 货号: 20436
  • 来源地方: 日本
  • 现货
6.25

营养价值成份表

主要成份

Azijn, Suiker, Zout, Smaakversterker E621, E631, E627.

营养价值表

  • 每100克所含营养成份 100g
  • 热量 1063 kJ / 254 kcal
  • 脂肪 0 g
  • 碳水化合物 63.1 g
  • 糖份 62.3 g
  • 蛋白质 0.4 g

免责声明

东方行网店致力于确保产品信息的准确性。 由于产品会定期改进和更新,所以产品信息如成分,营养信息,饮食信息或过敏信息可能会有改变。因此, 我们强烈建议您在使用产品之前阅读包装。 如果您有任何问题或意见,请不要犹豫联系我们的客服。