南洋風味牛肉乾咖喱即煮醬 120gr / BH Rendang Paste Dry Curry 120gr
Rendang curry paste is een kant -en klare kruidenmengsel in pasta vorm van o.a uien,gember,tamarinde,kurkuma,venkel, komijn, chillipeper, knoflook, citroengras, sjalotjes, laos en kaffir limoenschil. Rendang is een van oorsprong Minangkabau gerecht, dat tegenwoordig overal in Indonesië en in Maleisië geserveerd wordt. Rendang wordt meestal ter ere van de gasten bij ceremoniële bijeenkomsten, zoals huwelijken geserveerd. Het gerecht is ook populair in Singapore en wordt ook daar gebruikt bij feestelijke gelegenheden. Rendang buiten Indonesië wordt vaak omschreven wordt als een curry.
Rendang wordt het meest gebruikt bij rundvleesgerechten. Het vlees wordt samen met rendang kruidenmix gestoofd. Er zijn 2 soorten rendang te onderscheiden: natte of droge rendang. In West-Sumatra wordt natte rendang wordt geserveerd met witte rijst. Natte rendang wordt hiermee bedoeld dat het gestoofd vlees met jus wordt geserveerd. Droge rendang is de traditionele Minangkabause rendang. Deze rendang wordt helemaal drooggekookt en wordt bij voortdurend omscheppen gebakken tot het vlees bijna kleurt. De droge rendang wordt het meest geserveerd met kleefrijst.
  • 货号: 42227
  • 现货
1.25

营养价值成份表

主要成份

Uien 23%, Laos 21.2%, Palmolie 19%, Citroengras, Chili, Suiker, Knoflook, Zout, Gember, Tamarinde, Kurkuma, Verdikkingsmiddel (E1422), Venkel, Kurkuma Blad, Komijn, Kaffier Limoenbladeren, Conserveermiddelel (E211).

营养价值表

  • 每100克所含营养成份 100g
  • 热量 252 kcal / 1061 kJ
  • 脂肪 19.7 g
  • 碳水化合物 19.7 g
  • 糖份 10.9 g
  • 纤维 4.2 g
  • 蛋白质 1.2 g

免责声明

东方行网店致力于确保产品信息的准确性。 由于产品会定期改进和更新,所以产品信息如成分,营养信息,饮食信息或过敏信息可能会有改变。因此, 我们强烈建议您在使用产品之前阅读包装。 如果您有任何问题或意见,请不要犹豫联系我们的客服。