All Groo 韓國海鮮餃子 540克

Price per KG € 17,59
SKU
63012
€9.50

Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean mandu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Seafood gun mandu is wonderfully filled with seafood, glass noodles and tofu / tofu.

冰鮮貨適用於不同的運輸規則
  • 進行有條件的專業的送貨服務
  • 即時查詢追蹤連結
信息
卡路里 806 kJ / 192 kcal
總脂肪量 8.0 g
其中飽和的 1.0 g
總碳水化合物 18.0 g
其中醣類 1.0 g
waarvan Vezels 1.0 g
蛋白質 12.0 g
0.8 g
Ingrediënten TARWEMEEL (22%), INKTVIS (16%), Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Water, Maïsolie, Prei, Bosui, Tofu (SOJA), SOJAPROTEÏNE, TONIJN (3%), Ui, Geoxideerd Tapiocazetmeel, Radijs, Suiker, GARNALENPOEDER (1%), Knoflook, Zout, Sojasaus [Ontvette SOJABONEN, Water, Zuurteregelaar (E500(ii)), Zout, Glucose-Fructosestroop, TARWE, Alcohol, Gistextract], Smaakversterker (E621), SESAMOLIE, Groene Zeewier Poeder, Gember, SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA), Bevochtigingsmiddel (E420), Zwarte Peper Poeder. Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies : (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 4 à 5 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 2. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn.
Scroll to top
main product photo
All Groo 韓國海鮮餃子 540克
€9.50
有貨