All Groo 韓國海鮮餃子 540克
    Price per KG € 17,59
    
                    SKU
        
        
    
                            63012                    
    
    
        €9.50
                
        
    
Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean mandu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Seafood gun mandu is wonderfully filled with seafood, glass noodles and tofu / tofu.
        冰鮮貨適用於不同的運輸規則。    
    - 進行有條件的專業的送貨服務
- 即時查詢追蹤連結
| 卡路里 | 806 kJ / 192 kcal | 
|---|---|
| 總脂肪量 | 8.0 g | 
| 其中飽和的 | 1.0 g | 
| 總碳水化合物 | 18.0 g | 
| 其中醣類 | 1.0 g | 
| waarvan Vezels | 1.0 g | 
| 蛋白質 | 12.0 g | 
| 鹽 | 0.8 g | 
| Ingrediënten | TARWEMEEL (22%), INKTVIS (16%), Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Water, Maïsolie, Prei, Bosui, Tofu (SOJA), SOJAPROTEÏNE, TONIJN (3%), Ui, Geoxideerd Tapiocazetmeel, Radijs, Suiker, GARNALENPOEDER (1%), Knoflook, Zout, Sojasaus [Ontvette SOJABONEN, Water, Zuurteregelaar (E500(ii)), Zout, Glucose-Fructosestroop, TARWE, Alcohol, Gistextract], Smaakversterker (E621), SESAMOLIE, Groene Zeewier Poeder, Gember, SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA), Bevochtigingsmiddel (E420), Zwarte Peper Poeder. Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies : (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 4 à 5 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 2. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. | 
