All Groo 韓國蔬菜煎餃 540克

Price per KG € 13,33
SKU
63016
€7.20
Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean mandu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Vegetable gun mandu is deliciously filled with vegetables, glass noodles and tofu / tofu.
 
冰鮮貨適用於不同的運輸規則
  • 進行有條件的專業的送貨服務
  • 即時查詢追蹤連結
信息
卡路里 706 kJ / 168 kcal
總脂肪量 5.6 g
其中飽和的 2.0 g
總碳水化合物 26.0 g
其中醣類 2.4 g
waarvan Vezels 2.4 g
蛋白質 5.6 g
0.5 g
Ingrediënten TARWEMEEL (36%), Tofu (11%) (SOJA), Ui (11%), Bosui (10%), Bieslook (7%), SOJAPROTEÏNE, Maïsolie, Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Gedroogd Radijs (2%), Maiszetmeel, Knoflook, Zout, Suiker, Gember, SESAMOLIE, Zwarte Peper, Smaakversterker (E621), SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA, E471), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies : (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 2 minuten op middenhoog vuur. Voeg vervolgens 3 eetlepels water toe en kook de dumplings met gesloten deksel voor ongeveer 2 minuten. Haal de deksel uit de pan en bak de dumplings totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 2. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Haal de dumplings uit de pan. Evt. de overtollige olie van de dumplings afdeppen met papier.
Scroll to top
main product photo
All Groo 韓國蔬菜煎餃 540克
€7.20
有貨