Cha Siu Pasteitjes

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
美珍芝麻油 125毫升 美珍芝麻油 125毫升
€3.15
新鮮蒜頭(大蒜) 500克
新鮮
新鮮蒜頭(大蒜) 500克
€4.35
第一家  印度全麥煎餅 320克
冷凍
第一家 印度全麥煎餅 320克
€2.75
臺灣番薯粉 400克 臺灣番薯粉 400克
€5.45
珠江橋牌  生抽王 150毫升 珠江橋牌 生抽王 150毫升
€1.40
廚師紹興花雕酒Alc.15% 150毫升
Alcohol
廚師紹興花雕酒Alc.15% 150毫升
€1.40
李錦記 蠔油 255克 李錦記 蠔油 255克
€2.15
信息

Pasteitjes gemaakt van roti paratha gevuld met zoete geroosterd varkensvlees.

Bereidingstijd: 45 minuten
Personen: 5


Ingrediënten
- 2 pakken roti paratha*
- 500 gram geroosterd varkensvlees (cha siu)*
- 2 teentjes knoflook*
- 2 uien
- 1 opgeklopt ei

Sausmix
- 2 eetlepels rijstwijn*
- 4 theelepels oestersaus*
- 4 theelepels sojasaus*
- 1 theelepel sesamolie*
- 100 ml water
- 2,5 eetlepel suiker
- 0,25 (kwart) theelepel zwarte peper*

Bindingsmiddel
- 4 theelepel aardappelmeel*
- 6 eetlepel water 
*Verkrijgbaar bij Oriental Webshop

Bereidingswijze
1. Snijd de cha siu in kleine blokjes, de uien en knoflook fijnsnijden. Mix de ingrediënten voor de sausmix in een kom en zet het apart.

2. Verwarm de olie in een pan en voeg de uien toe. Roerbak tot ze geurig ruiken. Voeg vervolgesn de cha siu en de knoflook toe. Roerbak alles goed door. Giet daarna de sausmix erbij en schep alles goed om. Laat de sausmix 2 minuten meekoken.

3. Meng het zetmeel in een kom met een beetje koud water tot er een romige vloeistoef wordt gevormd. Voeg het mengels toe aan de saus en roer het goed door.

4. Haal de roti paratha uit de vriezer en laat het een paar minuten ontdooien, zodat het vouwbaar is.

5. Snijd de roti parata in twee helften. Neem een halve vel en leg een eetlepel vulling op het deeg. Vouw het dicht. Bestrijk een laagje ei over het deeg heen.

6. Verwarm de over voor op 210 graden (boven- en onderwarmte). Bak de pasteitjes voor 20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

7. Smakelijk eten! 

Scroll to top
main product photo
Cha Siu Pasteitjes
有貨