Entrecôte met zwarte pepersaus

2 人
困難
15 minutes
食材
2 人
  • 350g entrecôte
  • 1 el  versgemalen zwarte peperkorrels
  • 2 el zwarte pepersaus
  • 2 knoflooktenen
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 el olie

Marinade

  • 1 el oestersaus
  • 1 el versgemalen zwarte peperkorrels
  • 1 el zwarte pepersaus
  • 1 tl maiszetmeel
  • 1 tl geroosterde sesamolie 
將食材加入購物車

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
  李錦記 黑椒汁 350克 李錦記 黑椒汁 350克
€4.55
Knorr Kingsford's Corn Starch 420g Knorr Kingsford's Corn Starch 420g
€3.05
李錦記 蠔油 255克 李錦記 蠔油 255克
€2.15
Kikkoman 胡麻油125毫升 Kikkoman 胡麻油125毫升
€4.45
信息
  1. Snijd de entrecôte in blokken van 2 cm x 2 cm. Voeg de oestersaus, zwarte pepersaus, versgemalen zwarte peper, maiszetmeel en de sesamolie toe. Meng alles goed door elkaar en marineer voor minstens een uur in de koelkast.
  2. Snijd de ui en de twee paprika’s in grove stukken. Hak de knoflook fijn.
  3. Breng de entrecote weer op kamertemperatuur.
  4. Verhit olie in een pan op middelhoog vuur. Schroei de blokjes entrecote aan alle kanten dicht en schep vervolgens het rundvlees eruit.
  5. Schenk nogmaals een scheutje olie in de pan. Fruit de knoflook en ui aan tot ze geurig ruiken. Voeg vervolgens de stukjes paprika’s toe en roerbak voor twee minuten en breng het op smaak met 1 eetlepel zwarte pepersaus.
  6. Leg de blokjes entrecote weer terug in de pan en bak voor 1 minuut mee. Strooi de overige versgemalen zwarte peperkorrels eroverheen. 
Scroll to top
main product photo
Entrecôte met zwarte pepersaus
有貨