手撕鳳梨蜜

綠色鳳梨蜜非常適合烹飪,因為果肉很容易吸收所有的味道,因此您可以很好地調味。 由於其肉質結構,鳳梨蜜通常被視為肉類替代品。 燉和炒都很好吃。

4 人
中等
韓國
食材
4 人

2罐鴿子幼,綠色鳳梨蜜
1個洋蔥
3瓣大蒜
1瓶韓國辣腌料
60毫升水+100毫升韓國辣腌料

  • 額外餡料:

生菜
西紅柿
黃瓜
泡菜

將食材加入購物車

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
白鴿牌 青菠蘿蜜罐頭 565g 白鴿牌 青菠蘿蜜罐頭 565g
€2.65
新鮮蒜頭(大蒜) 500克
新鮮
新鮮蒜頭(大蒜) 500克
€4.35
 萬里香 台灣荷葉包 750克
冷凍
萬里香 台灣荷葉包 750克
€7.60
Bestolie Sunflower Oil 0.92ltr Bestolie Sunflower Oil 0.92ltr
€2.10
清淨園韓國燒烤醃肉醬 辣味 280克 清淨園韓國燒烤醃肉醬 辣味 280克
缺貨
€3.40
Jongga 泡菜 300克
新鮮
Jongga 泡菜 300克
缺貨
€4.75
信息
  1. Stoom de gua bao volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Met een blikopener maak je de blikjes jackfruit open en giet het water weg. Spoel de stukjes af onder de kraan en laat het uitlekken. Snijd de uien in reepjes en hak de knoflooktenen fijn.
  3. Verhit op middelhoog vuur olie in een koekenpan. Fruit de uien en knoflook tot ze geurig ruiken. Voeg vervolgens de stukjes jackfruit toe en bak het aan beide kanten bruin.
  4. Schenk daarna de saus met water bij en roer alles goed om. Laat de saus een beetje verdampen. Zodra de jackfruit zacht is, kan je met twee vorken ze uit elkaar trekken.
  5. Schenk nogmaals 3 eetlepels Koreaanse marinade in de pan en laat het koken voor gedurende 5 à 6 minuten. Breng het eventueel op smaak met wat peper en zout.
  6. Vul de broodjes met sla, tomaten, komkommer, kimchi en de pulled jackfruit.
Scroll to top
main product photo
手撕鳳梨蜜
有貨