Gyozacupjes met surimisalade

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
Frozen Land Young Seasoned Masago Shiny Orange 500g
冷凍
Frozen Land Young Seasoned Masago Shiny Orange 500g
€16.85
S&B 日本芥末 43g S&B 日本芥末 43g
€1.99
家樂寶 水餃餃子皮 300克
冷凍
家樂寶 水餃餃子皮 300克
€2.40
多多   蟹肉棒  250克
冷凍
多多 蟹肉棒 250克
€4.40
信息

Recept voor 30 stuks 



Ingrediënten 

  • ½ fles Japanse mayonaise *
  • 2 tl wasabi *
  • 100g surimisticks *
  • Masago (garnering) *
  • 30 gyozavellen *
  • Sap uit ½ verse limoen **
  • ½ komkommer **
  • Koriander (garnering) **
  • Mini muffinvormen 30 stuks **

* Verkrijgbaar in onze webshop


** Verkrijgbaar in onze fysieke winkels



Voorbereiding
Haal de gyozavellen en masago uit de vriezer en laat ze ontdooien.



Vulling
Snijd de komkommer en de surimisticks in kleine reepjes. Voeg de mayonaise, het sap van de limoen en de wasabi toe.



Meng ze goed door elkaar totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Zet ze opzij.

Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem een vel en leg het op een van de muffinholtes, druk voorzichtig aan zodat het een cupje wordt, druk de randen goed vast.

Herhaal deze stappen totdat alle holtes gevuld zijn met een gyozavel.

 

Bak ze circa 12 minuten midden in de oven totdat ze goudbruin zijn. Haal de cupjes eruit en laat ze afkoelen.

Vul ze met de salade en garneer de cupjes met de masago en een blaadje koriander.

Vind je dit een leuk recept? Deel hem dan met je vrienden!

Scroll to top
main product photo
Gyozacupjes met surimisalade
有貨