Hot Cocoa

Warm op met deze heerlijke chocolademelk gevuld met Aziatische kruiden!

2 人
中等
15 minutes
食材
2 人
  • 2 steranijsjes
  • ¼ tl venkelzaad
  • 2 kaneelstokjes
  • ¼ tl kruidnagel
  • ¼ tl Szechuan-peper
  • 1/8 tl geraspte nootmuskaat
  • 400ml kokosmelk
  • 55g bitterzoete chocola, fijngehakt
  • 2 tl cacaopoeder
  • 1-2 el kokossuiker
將食材加入購物車

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
Supreme Nootmuskaat Heel 250g Supreme Nootmuskaat Heel 250g
缺貨
€9.14
金鑽石 八角粒 100克 金鑽石 八角粒 100克
€2.90
Bai Wei Zhai Sichuan Chilli 80g Bai Wei Zhai Sichuan Chilli 80g
€2.98
Blooker Cacao Poeder 250g Blooker Cacao Poeder 250g
€7.40
Intra Coconut Sugar 270g Intra Coconut Sugar 270g
缺貨
€3.45
Kara Coconut Milk 1ltr Kara Coconut Milk 1ltr
€6.55
信息
  1. Doe de steranijs, venkelzaad, kaneel, kruidnagel, peper, nootmuskaat en kokosmelk in een steelpan op medium vuur, en laat het sudderen. Doe de deksel op de pan en laat het 10 tot 20 minuten weken. Haal het vervolgens door een fijne zeef en doe de melk terug in de pan op medium-hoog vuur.
  2. Voeg de chocola, cacaopoeder en kokossuiker toe. Klop het totdat de chocola is gesmolten en de textuur glad is. Zet het vuur uit zodra het begint te sudderen. Gebruik een staafmixer of een melkopschuimer om de chocolademelk te mixen totdat het schuimt.
  3. Giet de warme chocolademelk in twee mokken en besprenkel het met cacaopoeder. Voeg een kaneelstokje toe om mee te roeren.
Scroll to top
main product photo
Hot Cocoa
有貨