Kip in Koreaanse chilisaus

韓國

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
新鮮蒜頭(大蒜) 500克
新鮮
新鮮蒜頭(大蒜) 500克
€4.35
Knorr Kingsford's Corn Starch 420g Knorr Kingsford's Corn Starch 420g
€3.05
O'mer 海鹽 1千克 O'mer 海鹽 1千克
缺貨
€1.30
信息

       

Ingrediënten

  • 250 gram kippendijfilet
  • 1 paprika
  • 1 kleine ui
  • 1 theelepel gehakte knoflook
  • 20 ml sinaasappelsap
  • 4 eetlepels gochujangsaus
  • 1 eetlepel aardappelzetmeel
  • 1 eetlepel olie
  • zout en peper naar smaak
  • 1 ijsbergsla
     


                  

 

Maak de ijsbergsla schoon, neem een aantal stevige bladeren en laat ze goed uitlekken. Snijd de kippendijfilet in smalle stukken. Snijd de knoflook in fijne stukken en hak de ui fijn. Snijd de paprika door de helft, haal de zaadlijsten eruit en snijd het vervolgens in blokjes. Marineer in een kom de kippendijfilet, de ui, de knoflook, de gochujang, het sinaasappelsap en het aardappelzetmeel gedurende 15 minuten.
Verhit de olie in een pan. Bak paprika op tot ze zacht zijn. Zet ze apart. Bak de kip totdat het goudbruin en gaar is gedurende 15 minuten. Voeg vervolgens de paprika toe en roerbak gedurende 2 minuten op middelhoog vuur.
Schep de kip op de slablaadjes.

Scroll to top
main product photo
Kip in Koreaanse chilisaus
有貨