Rettichcake, ofwel loh bak gou, is een hartig dimsumgerecht uit de zuid-Chinese keuken. Deze cake is gemaakt van rijst en rettichsnippers, en is afgemaakt met ui en droge garnaaltjes. Bak dit hapje in de koekenpan en smullen maar!
Probeer ook eens onze Chinese tarocake!
| 卡路里 | 1456 kJ / 348 kcal | 
|---|---|
| 總脂肪量 | 1 g | 
| 其中飽和的 | 0.4 g | 
| 總碳水化合物 | 13 g | 
| 其中醣類 | 0.6 g | 
| waarvan Vezels | 0.3 g | 
| 蛋白質 | 3 g | 
| 鹽 | 0.41 g | 
| 来源地方 | 中國 | 
| Ingrediënten | Water, Rijst, Radijs, Maiszetmeel, Sojaloe, Suiker, Zout, Ui, Droge Garnalen 0.4%. Opslagconditie: Diepgevroren bewaren op -18 graden. | 
